петак, 11. јул 2014.

Kombi prevoz Beograd

Smeštena u Beogradu, Selidbe Stošić Beogad je agencija za selidbe koje pruža kompletnu i kvalitetnu uslugu kombi prevoza širom Srbije kako za fizička tako i za privatna lica. Uz inovativnost i iskustvo, Selidbe Stošić Beograd pruža visokokvalitetnu uslugu koja dosledno ispunjava očekivanja naših klijenta, pa ih čak i prevazilazi. Naš tim visokostručnih profesionalaca radi zajedno da bi vam obezbedio rešenja koja ispunjavaju vaša specifična očekivanja.
Selidbe Stošić Beograd nudi kompletnu uslugus selidbe kombijem i kamionom za fizička lica od pakovanja do kombi prevoza i skladištenja vaših dobara. Takođe nudimo uslugu selide firmi.
Za selidbe i kombi prevoz na području Beograda i za međugradske selidbe i kombi prevoz Selidbe Stošić nudi programe koji garantuju poštovanje rokova utovara i dostave, pristupačne cene i sveobuhvatnu zaštitu stvari prilikom transporta.

уторак, 8. јул 2014.

Selidba kombijem sa cenom na sat

Da li će kod nas zaživeti cena selidbe kombijem na sat? Evo kako u inostranstvu to funkcioniše i šta uključuje selidba kombijem na sat.
Cena selidbe kombijem uključuje:
Visokokvalifikovanu profesionalnu ekipu za selidbe od dva do tri radnika, kombi za prevoz nameštaja sa posebnom zaštitom nameštaja, teretna kolica i specijalne alatke koje su potrebne da bi se brzo i bezbedno izvršila selidba.
Satnica se uključuje onoga trentuka kada mi dođemo na lokaciju za utovar, i otkucava dok ekipa utovaruje u kombi, dok se vrši kombi prevoz na vašu novu lokaciju (tu su uključene i bilo kakve ponovljene vožnje) i dok se vrši istovar na krajnjoj destinaciji. Satnica se zaustavlja kada se kombi isprazni i kada se obave sva nameštanja. Najčešće naplaćujemo minium dva sata rada.

Dok ne zaživi cena selidbe kombijem na sat pozovite i zatražite besplatnu procenu vaše kompletne selidbe.

субота, 5. јул 2014.

Dostaviti kutije za selidbe kombi prevozem?

Agencija za selidbe će vam besplatno dostaviti kartonske kutije gde god da vam trebaju, bilo da je u pitanju vaša kuća ili vaša kancelarija. Imamo kompletan inventar kutija za selidbe.
Takođe, mi možemo da izračunamo koliko vam je kartonskih kutija za transport potrebno na osnovu veličine vašeg doma. Možemo vam pružiti savete i sugestije kako da koristite kartonske kutije za selidbe da bi spakovali sve stvari u vašoj kući i bezbedno stransportovali kamionskim prevozem ili kombi vozilima. Ovo će umanjiti stres vaše porodice pred dan selidbe kombijem.
 Sa asortimanom visokokvalitetnih kutija – od onih za posuđe, do onih za garderobu – imate mogućnost da birate, a naši eksperti za pakovanje i selidbe u kombi prevoz mogu da vam ukažu na različte mogućnosti upotrebe svake od njih.